2021. 09. 20., hétfő, 12:12

A csoport, amely a város és lakói előnyére válik - Ezt láttam Veszprémben

Az Ezt láttam Veszprémben nevű csoport már közel 16 ezer taggal büszkélkedhet, amely létszám a város legnagyobb online közösségévé avanzsálja sőt, a veszprémi csoportok koronázatlan királya címet is méltán kiérdemelte már a rendkívül aktív helyi fórum.

Itt tényleg mindenféle tartalommal találkozhatunk és persze mindennek meg is van a helye: gondolunk itt a helyi problémák kivesézésére, az arra inkább ne menj mert nagy a dugó posztokra vagy épp amikor valaki csak egy jó fogorvost keres, arra is van a tagoknak megoldása, de mi például jókat szoktunk mulatni az elhagyatott rolleres bejegyzéseken vagy a még mindig aktuális „ment a feljelentés” szlogeneken, de ott vannak még a talált kulcsok és a rajta hagytad a világítást posztok is. A sokszor parádés kommentszekciókról nem is beszélve, mert hát az is megér néha egy-egy misét. 

 

De ezen kívül is rengeteg kérdés merül itt fel és még annál is több történet kerül megosztásra a városban zajló eseményekről. Egy biztos, ebben a csoportban mindig zajlik az élet.

forrás: Ezt láttam Veszprémben

 

Ritka az olyan csoport helyi szinten, amely ennyire aktív, az elmúlt időszakban számtalan alkalommal mutatta meg Veszprém az összefogás erejét a csoport segítségével: egyik kedvenc történetünk például, amikor egy műhelybe beröppent papagájról posztoltak, akinek a rengeteg megosztásnak köszönhetően órákon belül meg is lett a gazdija, de persze ezen kívül is rengetegszer találkozhatunk hasonló segítségkérésekkel, melyek minden alkalommal megértő fülekre találnak, amely Veszprémet egy rendkívül összetartó közösségként aposztofálja.

Napi cuki – Meglett a veszprémi műhelybe beröppent papagáj gazdija

Napi cuki – Meglett a veszprémi műhelybe beröppent papagáj gazdija

A rengeteg Facebookos megosztás megtette a magáét, pikk pakk meglett a gazdi.

Szerintünk a csoport minden ponton kimaxolja azt, amiért az ilyen fórumok létrejönnek, vagy legalábbis amiért létre kell, hogy jöjjenek. Informatív és sokoldalú, egy olyan csoport amit valóban Veszprém és annak lakosai szerkesztenek. Ékes példája annak is, hogy városunkban lakók milyen összetartó közösséget alkotnak, hogy több szem többet lát alapon, olykor milyen jó megoldások születhetnek a lakosság közreműködésével, ráadásul a csoport tökéletes precedens arra is, hogy az internet világa tud hasznos is lenni! Mert ez a csoport tényleg az, és még humoruk is van. Mi legalábbis adjuk. Ha pedig csak egyetlen kommentet kellene mutatni, amely megmutatja milyen is ez a csoport, akkor az alábbi lenne az:

Igazi egyéniségekből, VESZPRÉMIEKBŐL álló közösség, ellenben több hasonló uniformizált közösséggel. Örülünk hogy olyan a csoportunk, ahol mindenkinek lehet (intelligens) szabad véleménye, és azt szabadon meg is oszthatja a többiekkel. Itt elmondhatja, hogy mit látott Veszprémben. 

 

Te tag vagy?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!