2021. 09. 29., szerda, 10:30

Jövő májusban ismét lesz Scorpions-koncert a Sportarénában

Újra fellép Magyarországon a Scorpions: az első lemez megjelenésének 50. évfordulóját jövőre ünneplő német rockzenekar, amely új albummal is készül 2022. május 30-án a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet világkörüli turnéja keretében.

A Rock Believer című anyag, amely 2022 februárjában jön ki, a Scorpions 19. stúdióalbuma lesz. Ezután indul koncertsorozatra az együttes, az első állomás márciusban Las Vegas. 2022 azért is különleges lesz a zenekar számára, mert éppen ötven évvel korábban, 1972. január 22-én jelent meg bemutatkozó albumuk, a Lonesome Crow, és kezdődött meg nemzetközi karrierjük.

Wow! Magyarországra jön koncertezni a Maneskin

Wow! Magyarországra jön koncertezni a Maneskin

Az Euróvíziós Dalfesztivál nyertesei a koncertsorozat után most végre hozzánk is benéznek.

A Scorpions Rock Believer című világkörüli turnéját Las Vegasban a Planet Hollywood Hotelben kezdi március 26. és április 16. között egy koncertsorozattal. Ezt követően átkelnek az Atlanti-óceánon, és elindulnak Európába, ahol kilenc országban játszanak, és végül hat németországi koncerttel zárnak. Az 1965-ben Rudolf Schenker gitáros által alapított Scorpions az elmúlt több mint öt évtized alatt Németország és a kontinentális Európa egyik legsikeresebb rockcsapatává vált.

Mindeddig több, mint 120 millió albumot adtak el.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!