2022. 03. 04., Péntek, 13:46

Szombaton ismét összecsap a két veszprémi kézilabda csapat

A K&H Férfi Kézilabda Liga 17. fordulójában ismét összecsap egymással városunk két első osztályú kézilabda csapata, a Telekom Veszprém és a Fejér-B.Á.L. Veszprém.

Az NB1 soron következő fordulójában a Veszprém Arénában újra városi derbit szerveznek, szombaton este 18 órától a Telekom Veszprém és a Fejér-B.Á.L. Veszprém együttesei küzdenek meg egymással. Október elején már egyszer találkozott a két klub, akkor a „nagy Veszprém” 12 góllal (25-37) felülmúlta Éles József alakulatát.

Mind a két csapat győzelem után érkezik az összecsapásra, míg a Fejér-B.Á.L. a Kecskemét csapatát fektette két vállra (32-30) a Liga Kupában, addig a Telekom Veszprém a Bajnokok Ligája csoportkörében verte meg a csoportelső Kielcét (35-33).

Férfi kézilabda BL - A Veszprém legyőzte a Kielcét

Férfi kézilabda BL - A Veszprém legyőzte a Kielcét

A Telekom Veszprém házigazdaként 35-33-ra legyőzte a lengyel Lomza Vive Kielcét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában, csütörtökön.

A Telekom Veszprém a tabella második helyéről (egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a listavezető Szeged), míg a Fejér-B.Á.L. a tizedik helyről várja az összecsapást. Miután a Telekom Veszprém lesz hazai pályán, így a Veszprém Arénában kerül megrendezésre a mérkőzés. Egy biztos, mindig öröm egy olyan mérkőzésre kilátogatni, ahol csak veszprémi gól születhet.

Hajrá Veszprém!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: