Ingyen VEN hetijegyekkel lepik meg a plazmaadókat a veszprémi Plazma Centerben!

2022. 03. 18., Péntek, 09:00

Ingyen VEN hetijegyekkel lepik meg a plazmaadókat a veszprémi Plazma Centerben!

Kifejezetten a fiatalokra összpontosító akciót hirdetett április 22-ig a veszprémi Plazma Center, mely során az eddigi juttatásokon felül egy ingyenes Veszprémi Egyetemi Napok hetijeggyel is gazdagabbak lesznek azok, akik az akció ideje alatt hatszor is ellátogatnak hozzájuk.

Emelte a tétet a veszprémi Plazma Center, a rengeteg juttatáson felül - melyről már saját magunk is megbizonyosodtunk - most egy kifejezetten a fiatalok ínyére váló akciót hirdettek, mely során a város egyik legpörgősebb eseményére, a Veszprémi Egyetemi Napokra lehet heti jegyeket szerezni! Ehhez pedig nem is kell nagyon megszakadni, csak rávenni magunkat, hogy plazmaadónak álljunk, mellyel nem csak segítünk másoknak néhány perc alatt, de egy rakás ajándékhoz, és természetesen némi költségtérítéshez is juthatunk. 

Vérünket adtuk, hogy első kézből mesélhessünk - A veszprémi Plazma Centerben jártunk - VIDEÓ

Vérünket adtuk, hogy első kézből mesélhessünk - A veszprémi Plazma Centerben jártunk - VIDEÓ

Az utóbbi időszakban még inkább felértékelődött a plazmaadás jelentősége világszerte, egyre többen kezdtek el foglalkozni a kérdéssel, mellyel rengeteg embertársunk életén segíthetünk. Ezen segítséget sosem lehet eléggé kihangsúlyozni, így most mi is úgy gondoltuk, hogy itt az ideje a veszprémiek fi

Azt azért figyelembe kell venni, hogy egy gyors alkalmassági vizsgálatot be kell náluk vállalni a plazmaadás előtt, hogy megbizonyosodhassanak az egészségügyi állapotunkról. Ezen mi korábban már hipp-hopp át is estünk, amiért fel is markoltuk a minket megillető jussunkat, de a megillető jelzőt itt talán idézőjelbe is tehetnénk, hiszen a Plazma Center végül is egy ingyenes egészségügyi vizsgálatot végez rajtunk, amivel megbizonyosodhatunk saját állapotunkról, ráadásul ezért még meg is ajándékoznak minket. Win-win.

A most hirdetett akcióhoz ezen kívül kicsit szorgalmasabbnak kell lennünk, hiszen április 22-ig át kell esnünk legalább hat plazmaadáson, hogy megszerezzük az ingyenes hetijegyet a VEN-re!

Plazmát adni szerencsére gyakrabban lehet mint vért, akár három naponta is benézhetünk a Plazma Centerbe, amelyeket követően természetesen mindig jár a minimum 7000 forintnyi juttatás, a VEN hetibérlet csak a hab a tortán!

A Veszprémi Egyetemi Napok idén - 2 év kihagyás után - április 25. és április 30. között kerül megrendezésre a Pannon Egyetemen, a fellépőkről pedig hamarosan lehull a lepel!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: