2022. 03. 29., Kedd, 10:18

Összejöhet a veszprémi álomdöntő a Magyar Kupában

Tegnap este kisorsolták a Tippmix Férfi Kézilabda Magyar Kupa április négyes döntőjének párosításait. Még akár a döntőben is találkozhat a két veszprémi alakulat.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a tavalyihoz hasonlóan, idén is ott lesz városunk mind a két első osztályú kézilabda csapata az április 23. és 24-én megrendezésre kerülő Magyar Kupa négyes döntőjében. A győri kétnapos tornán a címvédő Telekom Veszprém és a fiatalokból álló FEJÉR-B.Á.L. Veszprém mellett a Pick Szeged és a Budakalász kvalifikálta magát még.

Elképesztő! Ismét ott lesz mind a két veszprémi csapat a magyar kupa négyesdöntőjében

Elképesztő! Ismét ott lesz mind a két veszprémi csapat a magyar kupa négyesdöntőjében

Míg kedden a Telekom Veszprém magabiztos, 12 gólos győzelemmel biztosította be a helyét a Tippmix Férfi Kézilabda Magyar Kupa négyesdöntőjébe, addig tegnap a Fejér-B.Á.L. Veszprém egy bravúros mérkőzésen, a Tatabányát verve „váltotta meg jegyét” az április győri kupa-hétvégére.

Tegnap a Magyar Kézilabda Szövetség kisorsolta az elődöntős párharcokat. A szombati játéknapon először a Telekom Veszprém küzd meg a Pick Szeged csapatával, majd a második mérkőzésen a Fejér-B.Á.L. Veszprém lép pályára a Budakalász ellen. Ez pedig azt is jelenti, hogy akár összejöhet az álomdöntő is, vagyis a két veszprémi együttes összecsapása a fináléban.

A Tippmix Férfi Kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének a programja:

Elődöntők - 2021.04.23. (16:45; 19:15)

  • Telekom Veszprém – Pick Szeged
  • Fejér-B.Á.L. Veszprém - Budakalász

Helyosztók – 2021.04.24.

  • 17:15 Bronzmérkőzés
  • 20:00 Döntő

Szerintetek összejön a Veszprém – Veszprém finálé?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: