2022. 04. 11., Hétfő, 09:18

Két veszprémi étterem a 2022-es Étterem Hét közönségdíjasai között

A 2022. március 17-27. közötti XXI. DiningCity Országos Étterem Hét alkalmával összesen 114 résztvevő étteremben próbálhattak ki a vendégek különleges, három  fogásos menüajánlatokat.

Nagyon senkit nem fogunk meglepni: a 4900 forintos prémium kategória első helyezettje a Gusto13 Bistro

Rizottójuktól hangos a város – Leteszteltük a Gusto13 Bisztrót

Rizottójuktól hangos a város – Leteszteltük a Gusto13 Bisztrót

Tudjuk, tudjuk, mindig tesztelünk. De tényleg, próbáltunk már régi és új éttermet és elég sok mindent, de ilyen finomat... Még nem ettünk Veszprémben.

A korábbi években megszerzett második és harmadik helyezésünk után idén nagyon boldogok vagyunk, hogy felléphettünk a képzeletbeli dobogó első fokára. Sokat jelent számunkra látni, hogy a befektetett energiánk, munkánk megtérül. A Gusto egész csapata az év minden napján, így az Étterem Hét idején is azon dolgozik, hogy egy olyan élményt adhasson a vendégeknek, amiért szívesen visszatérnek hozzánk – nyilatkozott Szakál Bálint, üzeltvezető.

Ebben a kategóriában, második helyezett a Mirage Étterem és Kávézó (Hajdúszoboszló), harmadik helyezett pedig a Lokalista Bistro (Miskolc).

Az országos lista első helyezettje 3900 forintos kategóriában -dobpergés- újra a Malomkert Sörház.

Örömmel tölt el bennünket, hogy sikerült elnyernünk újra a kategória díját. A vendéglátóipar nehéz időszakon van túl, ezért is fontos számunkra, hogy Vendégeink értékelése alapján sikerült 1. helyezést elérnünk, és soha nem látott vendégszámot produkálva, akik ellátogattak hozzánk, megelégedve távoztak tőlünk. Külön öröm, hogy konyhánk új „bisztró” fogásai ízlettek Vendégeinknek, és a rengeteg munka, amit beletett a Sörház csapata, nem volt hiábavaló!
Szuper érzés, hogy az Országos Étterem Hét alatt hozzánk betérő Vendégek közül sokan újra ellátogattak már hozzánk, vagy későbbre foglaltak is asztalt. Feladatunk itt még nem ért véget, folyamatosan dolgozunk azon, hogy aki a Malomkertben ebédel, vacsorázik, mosolyogva, megelégedve, egy élménnyel gazdagabban távozzon tőlünk. Szeretettel várunk mindenkit a hét minden napján a Malomkert Sörházban! 

Ebben a kategóriában, a Novo Square Étterem - Novotel Hotel (Szeged) második, míg a Hotel Írottkő Étterem (Kőszeg) harmadik helyezett lett.

Gratulálunk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: