2022. 10. 26., Szerda, 19:17

Necc Party, Elefánt, Hiperkarma – Kemény lesz az Expresszó novembere

Akik egy jó bulira vagy koncertre vágynak Veszprémben, nekik bőven nyújt válogatni valót novemberre is az Expresszó.

Igaz van olyan koncert, amire már elfogytak a jegyek, de még így is van miből csemegézni, ha megnézzük az Expresszó novemberi felhozatalát. A sort az Elefánt nyitja november 4-én, akik nem egyedül érkeznek, hanem vendégelőadóként fellép velük az Analóg Balaton is. A 10 éves jubileumát ünneplő Elefántnak bőven akadnak rajongói mindenhol, szerte az országban, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy a koncert már egy ideje „sold out-os”.

Egy éven át tartó techno sorozat indul Veszprémben, Európa Kulturális Fővárosban. A Goethe-Institut Budapest meghívására 4 német származású elektronikus zenész mutatkozik be a sorozat egy-egy estjén. Első alkalommal a misztikus techno fenomén, Sleeparchive látogat el az Expresszo falai közé november 5-én. Sleeparchive Roger Semsroth nyers, minimal techno alteregóját takarja. Lecsupaszított struktúrák, a végletekig kimaxolt dinamika jellemzi azonnal felismerhető hangzását.

Ezt követően november 12-én egy fergeteges és őrült Necc Party rázza fel az Expresszót, majd a november 25-én a Hiperkarma lép fel a városban. Zárásként október 31-én pedig jön a Truesounds Music Halloween parti. Szóval bőven lesz mire menni!

Ti nektek van már jegyetek valamelyikre?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: