2023. 02. 17., Péntek, 09:58

1 milliárdot dobott szét dolgozói között a Penny

via

A Penny minden aktív munkatársa bruttó 195 ezer forint juttatásban részesült, amelyet tavaly október és idén február között, három lépésben fizettek ki. Erre az extra juttatásra összesen 1 milliárd forintot fordított a vállalat, idén pedig 3,6 milliárd forintot költenek bérfejlesztésre.

Jelentős, valamennyi belsős munkavállalójára vonatkozó bérfejlesztéssel kezdi az év első felét a Penny - közölte az áruházlánc.

A gazdasági változásokhoz megfelelő mértékben igazított, 17 százalékig terjedő kompenzáció egy komplex juttatási csomag része. A Penny arra is kitért, hogy a juttatási csomag többek között egy kibővített utazási hozzájárulást is kínál a munkatársak számára.

A SAJÁT GÉPJÁRMŰVEL TÖRTÉNŐ MUNKÁBA JÁRÁS KÖLTSÉGEIT A CÉG A HATÁLYOS KORMÁNYRENDELET ÁLTAL MEGHATÁROZOTT MÉRTÉKBEN ÉS ADÓMENTESEN, 30 FORINT/KM ÖSSZEGBEN TÉRÍTI MEG

Emellett a meglévő juttatások mellett (cafeteria SZÉP-kártyán, osztályonként különböző teljesítményprémiumok) új tételként már nemcsak a távolsági, hanem a helyi közösségi közlekedési bérletek költségeihez is hozzájárul. Méghozzá 86 százalékos mértékben, ami a dolgozók nagyjából 40 százalékának utazási költségeihez járul hozzá.

Az áruházlánc jelenleg 228 üzletet, három logisztikai központot üzemeltet és közel 5000 munkatársat foglalkoztat.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: