2024. 04. 17., Szerda, 11:35

A hideg is kiráz - Piroson hajtott át a futóbiciklivel a 3 éves kislány

Elképesztő pillanatnak voltak szemtanúi a kecskemétiek április 14-én, az egyik forgalmas útszakasz mellett. Egy mindössze hároméves kislány suhant keresztül futóbiciklijén a fél városon, ráadásul egyes egyedül, szülői felügyelet nélkül.

Egy kecskeméti autós, Tamás osztotta meg a Borssal elképesztő történetét arról, hogyan sikerült megállítaniuk a kicsit.

Amikor megláttam a kislányt, azonnal arra gondoltam, hogy a szülő biztosan csak lemaradt és fut utána. A pirosnál, a tilos jelzésen is áthaladt a futóbiciklijével, akkor már tudtam, hogy nem követi a szülő a gyermeket. Alig akadt, aki segített volna.

Tamás, amint zöld jelzést kapott autójával arra az útszakaszra kanyarodott, mely mellett a hároméves kislány elhaladt. Kipattant a kocsiból, majd rohant a kislány után, hogy utolérje őt, mielőtt a következő kereszteződéshez érne, ahol talán már nem lesz ekkora szerencséje.

Tamás és másik két társa lélekjelenlétének köszönhetően a mindössze hároméves kislánynak nem esett baja, igaz, csak a szerencsén múlt, hogy senki nem ütötte el a futóbiciklin suhanó kislányt, amikor a tilosban ment át a zebrán. Utólag az is kiderült, hogy a kislány a kecskeméti Máriahegytől egészen a Pákozdi csata utca végéig tekert, ami egy másfél kilométer hosszú szakasz.

 

Még szerencse, hogy ilyen jó véget ért a történet!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: