A Veszprémium a nápolyi stílusú, saját kovászos tésztával készült pizzáival vált ismertté - hamarosan búcsút int a városnak. Július 19-ig még Veszprémben várják a vendégeket, majd Karcagra költöznek.
A Veszprémium a helyiek és az átutazók körében egyaránt kedvelt gasztronómiai pont volt, ahol a hagyományokat őrizve készítették el az egyedi, ropogós, mégis puha pizzákat. Ezzel most Veszprém egy különleges ízzel és hangulattal lesz kevesebb, mert sajnos búcsúznak a várostól.
Karcag viszont örülhet, hiszen itt indul újra a történet: a Veszpréium KunCore néven folytatja, és a jövőben nem csak helyben, hanem országos szinten, tanfolyamokon és kitelepüléseken keresztül is terjeszteni kívánja a kovászos pizza kultúráját. A cél, hogy minden megyeszékhelyen elérhető legyen ez a különleges gasztronómiai élmény.
Egyébként július 19-ig még Veszprémben üzemelünk, azután pedig Karcagra költözünk!
Tanfolyamok és kitelepülések lesznek a fő profilunk. Át fogjuk nevezni az oldalt KunCore-ra, és minden megyeszékhelyen szeretnénk megjelenni! -írják.
Egy korszak lezárul, a Veszprémium mostanra bekerült a Dining Guide Top 50 pizzériája közé, ami jelzi a minőség iránti elkötelezettséget. Ugyanakkor egy új is kezdődik, ahol a tradíció és innováció országosan találkozik majd.