2021. 06. 21., Hétfő, 14:51

Dübörög a Westprememural, már féltávnál jár a Halle utcai épület festése - VIDEÓ

A városunkban egyedülálló projekt június 15-én startolt el, azóta pedig rengeteg munkaóra és persze festék van benne. 

Készülőben Veszprém első mural falfestése a Halle 5. háromszáz négyzetméteres tűzfalán, melyet a veszprémi Mentha (Ozsváth Gergely) és IKE (Moravetz Ákos) graffiti művészpáros több mint 30 méter magasban egy mozgó kosárban, embert próbáló hőségben készít. 

Elstartolt a Westprememural, felkerültek az első vonások a Halle 5-re - GALÉRIA

Elstartolt a Westprememural, felkerültek az első vonások a Halle 5-re - GALÉRIA

Nagy volt a mozgás kedd este a Halle utcában hiszen rengeteg érdeklődő gyűlt össze a készülő hatalmas falfestés köré. Mutatjuk, hogy indult a Westprememural projekt.

Az utóbbi napokban rendesen elárasztotta a közösségi felületeket a készülő falfestés, így már nagy eséllyel szaladhattatok bele ti is a félidőnél járó Westprememural projektbe. Mi pedig hoztunk egy kis összefoglaló videót az első bő öt napról, amit mindenképpen látnotok kell, hogy átérezzétek picit, hogyan alakul a grandiózus projekt:

Mindezek mellett az alkotó Mentha, a Hősök egyik frontembere is hétfőn ünnepli születésnapját, melyre társa Eckü egy rendkívül kedves kis posztban emlékeztette barátját:

Igazad lett a 2000-es eplényi házibuliban, mikor kitoltuk a szekeret a 82-es főútra. Csak akkor lesz valami ebből a rappelgetésből, ha összefogunk. Régi házasság a mienk. Sok élménnyel és hullámvölggyel. Voltak évek, mikor munkakapcsolattal, zrikálással és nem is voltunk túl jóba. De az a bizonyos szekér valahogy mindig visszatért, s ha kitört a kereke, képletesen is, de megjavítottuk - írta az Instagramra.

Mentha: Megtaláltam egy kicsit magamat újból a graffitiben - VIDEÓ

Mentha: Megtaláltam egy kicsit magamat újból a graffitiben - VIDEÓ

Nemrég a Hősök énekese meglátogatott minket, és alaposan kipingálta egyik falunkat, ami mint kiderült, az utóbbi időszakban előtérbe helyeződött az életében. Ha már itt volt, kifaggattuk Menthát arról, hogy éli meg, hogy a koncertezés a koronavírus miatt háttérbe szorult, milyen új projektekbe vágot

A Westprememural nevet viselő projekt a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kultúrális Fővárosa támogatásával és a Lélektér Alapítvány koordinálásával valósul meg.

Mi már nagyon várjuk a végeredményt, hát Ti?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: