2021. 07. 07., szerda, 09:41

Ezt teszteljétek! - Üzenték a Csíki Chipset kritizáló újságíróknak

Egy erdélyi online magazin, a Transindex tesztelte a Csíki Sör új Csíki Chips-ét, de nem voltak tőle elragadtatva. A Csíki Sör erre reflektálva küldött nekik egy konzervnyi medveszart azzal az üzenettel, hogy ezt teszteljék!

 

A konzerven a következő felirat állt: "Eredeti székely medve trutyi".

Mint kiderült, valóban a feliraton szereplő "termék" volt a konzervben, amely a cég honlapja szerint 3.450 forintért, kizárólag online rendelhető is. A termékleírás szerint "Vadon, természetes környezetben élő medvéktől származó, frissen, melegen csomagolt BIO, kézműves termék. Emberi fogyasztásra nem alkalmas. Száraz hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó.

 

 

Használat előtt szétmákátyolandó. Az eladásból befolyt összeget a medveproblémák megoldására, az erdélyi Medve Jóléti Programra fordítjuk. Gyártják: a székelyföldi macik. Forgalmazzák: kizárólag a székelyföldi kereskedők". Emellett feltüntetik azt is, hogy például glutén- és tartósítószer mentes, valamint "felbontás után 22 órán belül felhasználandó. Tartósítószert nem tartalmaz. Gyermekek elől elzárva tartandó. Felbontásához székely bicska ajánlott".

Ha esetleg megkívántátok, innét tudtok rendelni:

webshop@csikisor.hu

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!