2023. 03. 13., Hétfő, 10:00

Sok kutyus várja, hogy örökbe fogadják, de akár egy pár takaróval is segíthetsz - Meglátogattuk a füredi gyepmesteri telepet

A segítségnek nincsen ára, lehet persze adományozni, örökbe fogadni vagy kutyát sétáltatni, kis csapatunk most épp takarókat vitt a balatonfüredi ebrendészetre - megannyiféleképpen segíthetsz te is a gazdátlan kutyusokon. 

24 kölyök került a gondozásunkba, akik 5 hét alattiak, rengeteg plédre van szükségünk. Ha van otthon, olyan pléded, ágyneműd, lepedőd, törölköződ amit Te már nem használsz, vagy nagymama szekrényébe lapul, mi nagyon szívesen elfogadjuk. Minden segítség most sokszorosan számít, kérünk benneteket segítsetek! - szaladtunk bele a felhívásba múlthéten. 

 

6035

 

Persze több se kellett, vettünk gyorsan pár takarót és Balatonfürednek vettük az irányt. Előszőr Buksival találkoztunk, aki bár már nem kölyök, de egyből levett minket a lábunkról - igazi simi fan! Buki épp akkor ért vissza a sétából, amikor mi megérkeztünk, mert bizony így is lehet segíteni: nem kerül semmibe, de az ebrendészet kutyusainak biztosan feldobod a napját.

 

 

Balatonfüredi Ebrendészeti és Gyepmesteri Telep két fiatal segítője már egész kiskoruk óta jár kutyát sétáltatni. Példamutató a lányok önkéntessége, hiszen, aki akar, az valahogy biztosan tud segíteni.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=532339872372012&set=pcb.532339935705339

Mint mindig, itt is jól jöhet az eledel vagy az adomány, hiszen sok az éhes száj, de akár pár felesleges pléddel vagy takaróval is rengeteget segíthetsz.

Mi pedig, ha már ott voltunk, körbejártuk a telephelyet és akit csak értünk jól megszeretgettünk - annyi ott a szeretet, hogy el se akartunk jönni. Aki éppen kutyavásárláson gondolkozik, annak mindenképp javasoljuk, hogy gondolkodjon el az örökbefogadáson és látogasson el ide, mert

Kicsik és nagyok várják a nagy Ő gazdit.

Addig is takarókat, pokrócokat elő! Még mindig jól jön a piciknek:

Amennyiben pokrócotok van, de elvinni már nem tudjátok, vegyétek fel velünk a kapcsolatot Facebook üzenetben, vagy hozzátok el nekünk a Bajcsy-Zsilinszky 9-be, a Veszprémi Ifjúsági Házba - mi pedig továbbítjuk az adományokat a kicsiknek! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: