2023. 09. 11., Hétfő, 22:23

Az élő népművészetet mutatja be a hétvégi Veszprém Folk fesztivál

Hétvégén 3 napon át népzenei és világzenei kavalkáddal vár a Veszprém Folk Fesztivál! 

Az élő népművészetet mutatja be a hétvégi Veszprém Folk fesztivál, amelyen népzenei koncertek, néptáncbemutató, gyermekprogramok és táncház várja a közönséget. Az eseményen mások mellett fellép a Csík zenekar és Szalóki Ági is. Vastag Richárd, a VeszprémFOLK fesztivál főszervezője az eseményt beharangozó hétfői sajtótájékoztatón elmondta, hogy a rendezvényen az országosan ismert előadók mellett a helyiek is közönség elé lépnek szeptember 15. és 17. között a belváros négy helyszínén.    

 Pénteken Pusztai Boglárka prímást hallhatja a közönség, fellép a népzenét és világzenét ötvöző Ötödik évszak és a Góbé zenekar, színpadra lép Császár Dominik dudás, valamint a Csík zenekar is.


Szombaton lesz az Irinyi Fúvószenekar koncertje, valamint fellép a Háromszék Táncegyüttes és Szalóki Ági is. A közönség emellett megtekintheti Paár Julcsi Rókatánc című előadását. Vasárnap Ricsi bácsi játszóháza várja a gyermekeket, valamint Battyányi-Nagy Annamária előadóművész műsorát is megtekinthetik az érdeklődők. A színpadi programok mellett pénteken és szombaton a nap folyamán több alkalommal táncház várja az érdeklődőket.

Ricsi bácsi egyébként a legkisebb veszprémiek abszolút kedvence, így ők extrán örülhetnek!
 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: