2023. 11. 03., Péntek, 08:25

Veszprémben is átadják a népszavazás eredményeit a tankerületi központnak

Közel 115.000 ember véleményét viszik majd el.

A hét elején beszámoltunk arról, hogy véget ért Magyarország első alternatív népszavazás, amelyen több mint 100 ezre mondtak véleményt az oktatás hét legfontosabb kérdésében. A szervezők, az aHang és az Egységes Diákfront a keddi sajtótájékoztatójukon jelentette be, hogy november 17-én egy nagy akciónap keretein belül az ország számos helyi tankerületi központjába elviszik az alternatív népszavazás eredményeit, hogy átadják ott azokat.

Folytatni fogjuk a küzdelmet, hogy megteremtsük a valódi párbeszédet. Szakmai szervezetekkel, civilekkel, szakemberekkel és jogászokkal is dolgozunk azon, hogy minél hatásosabban felmutassuk az alternatív népszavazás eredményét, nem csak magyarországi, hanem európai uniós döntéshozóknak és politikusoknak is.

- írják a szervezők. Azzal kapcsolatban, hogy miért viszik el a tankerületeknek azt írják, nekik is kiemelt felelősségük van abban, hogy idáig jutott az oktatás. Veszprémben is lesz akciónap, november 17-én, ami egyébként a Nemzetközi Diáknap, a városunkban is átadják a Veszprémi Tankerületi Központ vezetőinek a népszavazás eredményeit. Bővebben az eseményről itt olvashattok.

Reméljük lesz eredménye!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: