2024. 04. 30., Kedd, 00:00

Nedim Remili: „Nyilvánvalóan jobban kell kezdenünk”

Holnap este eldől, bejut-e a Telekom Veszprém a kölni négyesdöntőbe.

Szerda este 18.45-től lép pályára idegenben a Telekom Veszprém az Aalborg ellen, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A veszprémi alakulat múlt héten egy góllal múlta felül a dán szupercsapatot. A Telekom Veszprém vezére, Nedim Remili a mérkőzést megelőzően úgy nyilatkozott, hogy folytatniuk kell azt a játékot, amit elkezdtek a második félidőben, ugyanazzal a lelkesedéssel, ugyanazzal az intenzitással és akarattal. Szerinte, ha így tesznek, akkor remélhetőleg sikerül bejutni az elődöntőbe és a Final4-ba.

Nyilvánvalóan jobban kell kezdenünk, mint, ahogy tettük ezt a Veszprém Arénában múlt héten. Abban bízom, hogy azt az utat tudjuk folytatni, amit a második félidőben abbahagytunk. Még talán jobban is, hiszen egy teltházas feltüzelt Arénába utazunk, ahol biztosan jó hangulat vár ránk. Azt gondolom, mindent láttunk már, hogy mit kellene jobban csinálnunk, a múlt heti teljesítményünkhöz képest ahhoz, hogy jobbak legyünk ellenük és győzni tudjunk Dániában is.

A mérkőzést élőben követhetjük majd a Sport1 csatornáján. Ha a Veszprémnem sikerül legalább döntetlent elérni, akkor biztosan részt vehetnek majd a kölni négyesdöntőben júniusban.

Reméljük, mi örülhetünk a végén!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: