2023. 11. 07., Kedd, 10:28

Megoldás a magányra - Saját magát vette feleségül egy nő

via

A brit nő húsz évig spórolt a nagy napra, de mivel nem találta meg az igazit, úgy határozott, egyedül áll az anyakönyvvezető elé.

Sarah Wilkinson egész életében arról álmodozott, hogy férjhez megy. 40 évesen döbbent rá arra, hogy mivel nincs komoly  udvarló a láthatáron, így mennyegző is aligha lesz a közeljövőben. Úgy döntött hát, meglepi magát azzal, amiről kislány kora óta álmodozott, vőlegény nélkül vette meg magának az eljegyzési gyűrűt, és a menyasszonyi ruhát, végül pedig az esküvőre is sor került.

Betöltöttem a negyvenet, és láttam, esélyem nincs, hogy a közeljövőben vőlegényem legyen. Azt mondtam magamnak, várok egy évig, és ha akkor sem lesz senkim, megveszem a gyűrűt magamnak. Régóta spóroltam az esküvőmre, és úgy voltam vele, miért hagynám ki csak azért, mert nincs vőlegényem? – mesélte a hitelügyintézőként dolgozó nő a BBC-nek.

A lagzin negyven vendég vett részt, ami nem volt éppen olcsó: 10 000 fontba, azaz több mint 4 millió forintba került, hogy egy napra, ahogy fogalmazott, „hercegnőnek érezhesse magát”. 

Wilkinson azt is elárulta, hogy bár meglepte, hogy milyen sok pénz ment el a ceremóniára, végül egyáltalán nem bánja, hogy ennyit költött a vőlegény nélküli esküvőre, hiszen ezt a pénzt egyébként is erre szánta volna. 

Hozzátette: nem adta fel, hogy megtalálja az igazit – de azt igen, hogy megkeresse.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: