2024. 02. 02., Péntek, 13:24

Száznegyvenegy tűzoltó végzett – Heten erősítik a Veszprém vármegyei állományt

Fogadalmat tettek február elsején a frissen kiképzett tűzoltók és a tisztjelöltek. A tiszthelyettesek öthónapos képzése a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Katasztrófavédelmi Oktatási Központjában megtartott kibocsátó ünnepséggel zárult. Veszprém vármegye beavatkozó állománya hét fővel erősödött.

Mindig a fogadalomtétel a leghangsúlyosabb pillanata a tűzoltók kibocsátó ünnepségének, ezúttal a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ csarnoka visszhangozta a frissen kiképzett tűzoltók esküjét. A Veszprém vármegye újonc tűzoltói február elsejei hatállyal álltak szolgálatba.

A Veszprémi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon Balta Bálint tűzoltó őrmester, Szabó Tamás tűzoltó őrmester, Takács Barnabás tűzoltó őrmester, Vajai József tűzoltó őrmester, Vajai Richárd tűzoltó őrmester kezdte meg a készenléti szolgálatot. 

Az Ajkai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság állományába került Horváth János tűzoltó törzsőrmester, Lábadi Norbert tűzoltó őrmester pedig a Pápai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon kezdte meg beosztott tűzoltóként a szolgálatot.  

Előre is köszönjük a munkátokat!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: