2024. 02. 27., Kedd, 10:22

Novák Katalin záró vagyonnyilatkozata: 8 ingatlan, 31 milliós megtakarítás

Balatoni nyaraló, budapesti lakások, szegedi ingatlanok és némi megtakarítás.

A Sándor-palota tette közzé a pedofil botrányba belebukott volt köztársasági elnök vagyonnyilatkozatát, mely szerint a politikában töltött évei alatt  46 éves korára 8 budapesti és szegedi ingatlan, balatonlellei nyaraló és 31 millió forint megtakarítás tulajdonosa lett Novák Katalin, hozta le a 24.hu.

  • XI. kerületben rendesen megvetette a lábát: egy 56 négyzetméteres lakás 1/1-ben az övé, egy XI. kerületi 240 nm-es ingatlan és egy XI. kerületi 90 nm-es lakásban 1/2-ed részben tulajdonos
  • Szülővárosában, Szegeden sem szerénykedik: négy ingatlanból háromban kizárólagos tulajdonos: egy 67nm-es, 166 nm-es és egy 174nm-es ingatlan az övé, míg egy 50 nm-es szegedi garázs résztulajdonosa 1/2-ben
  • és egy balatonlellei 47 nm-es üdülő is felsorakozik Novák mögött, melyben egyedüli tulajdonos. 
      A volt köztársasági elnök nem költött ebben az évben a 31 millió forintos megtakarításából, igaz, nem is gyarapította azt január óta. 
     

    7780

    A vagyonnyilatkozat szerint gépjárműve nincs, de arra nincs is szüksége, hiszen élete végéig jár neki egy autó sofőrrel, azonban vízi vagy légi járművel illetve műalkotással sem rendelkezik. 

Mielőtt valaki azon gondolkozna, egy átlag magyarnak milyen nehéz élete során akár egy ingatlanhoz is jutnia, Novák Katalin meg nyolc ingatlanban tulajdonos, Mészáros Lőrincet idéznénk: "Nézze, de nem is vagyok egy átlagember"

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: