2024. 03. 20., Szerda, 12:46

Tulajdonosváltás a Grand Canyonban-Farkas Péter (Pépi) búcsúzik

Mielőtt átadná a helyet, egy négy napos (csütörtöktől-vasárnapig) tartó ereszd el a hajam búcsú eseményt szervez.

Tulajdonosváltás következik be Veszprém egyik ikonikus szórakozóhelye, a Grand Canyon életében. A szomorú hírt, a helyet 2008 óta üzemeltető Farkas Péter osztotta meg a Facebookon.

Ez a nap is elérkezett! Mintha tegnap lett volna mikor 2008 szeptember elején kinyitottam a Canyont. Úgy elillant közel 16 év, mintha pislogtam volna kettőt. Közben eltelt 15 utcazene, 10 VEN, megannyi buli, számolhatatlan Gitárest… volt Hamburgerünk, túléltünk egy COVID-ot és megalapítottuk a Stockholmosok klubját. Felsorolhatatlanul sok emlék köt a helyhez, a Jesus & Pals bulik, leány és legénybúcsúk, szülinapok és forgatások. Most búcsúzom a Canyontól, átadom a következő generációnak...

A Grand Canyon idén lesz 31 éves, Pépi 16 éve vette át és vezette a szórakozóhelyet nem kis sikerekkel. A hely névadója még a Canyon első tulajdonosa volt.

Pépit telefonon értük el, a döntés hátterében álló indokokra voltunk kíváncsiak:

Mindennek van eleje, közepe és vége, az ember nem csinálhat egy dolgot örökké. A 16 év éjszakázása túlnőtt rajtam, ezért is szerettem volna megtalálni egy olyan hozzám hasonlóan agilis embert, aki tovább viszi a Canyont. Sikerrel jártam, egy régi, kedves barátomnak és egyben régi kollégámnak, Gorza Dávidnak adom át jó szívvel a stafétabotot, biztos vagyok benne, hogy fiatalos lendülettel és kellő szakértelemmel fogja vezetni.

A búcsút pedig méltóképpen ünnepli meg Farkas Péter, március 28-ápilis 1-ig, egy négy napos, Pá-pá Canyon névre keresztelt eseménysorozattal búcsúzik, ahova vár mindenkit, akinek az elmúlt 16 évben bármilyen pozitív emléke kötődik az általa vezetett szórakozóhelyhez. 

Nektek milyen emlékeitek vannak a Canyonról?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: