2024. 03. 25., Hétfő, 11:26

Egy ország várja Magyar Péter holnap reggeli hangfelvételét

Miközben tűkön ül az ország, a Magyar Péterről szóló cikkek mennyisége átlépte a megszokott küszöböt. 

Március 26, 9:00, erre az időpontra ígérte Magyar Péter, Varga Judit volt férje, a NER-ből kilépő és azt erőteljesen bíráló magyar jogász, hogy nyilvánossá teszi azt az elmondása szerint komoly bizonyító erővel bíró hangfelvételt, amely rámutat a Völner-Schadl ügy kormányig és miniszterekig elérő súlyos visszaéléseire. 

Március 26-án 9.00 órakor, mielőtt belépek az ügyészség épületébe, közzéteszem a Youtube csatornámon és itt is azt a felvételt, ami bizonyítja az állításaimat.

A Partizán interjújával berobbanó Magyar Péter rendesen uralja a magyar médiumok felületeit és a nemzetközi sajtó is egyre több írásában foglalkozik a "Magyar" jelenséggel.

Március 15-e óta a Mandineren 92 cikk, míg az Origo-n 32 írás jelent meg a politikai pályára lépő Magyar Péterről, de a TV2-ben, a közmédiában és az Index-en is ő adja a legtöbb témát az elmúlt két hétben. A független médiumok egészen más hangulatban, de szintén napi szinten cikkeznek róla.

De a nemzetközi színtéren is egyre több írás foglalkozik vele, a Financial Times, az AFP hírügynökség, de a Guardian hasábjain is találkozhatunk a nevével. 

Úgy tűnik, nem csak a telihold, de Magyar Péter holnapi bejelentése sem állítja a legnyugodtabb éjszaka elé az országot. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: