2024. 04. 03., Szerda, 08:20

Andreas Nilsson: „A labda gömbölyű, szóval bármi megtörténhet”

Holnap jön a Szeged elleni BL visszavágó.

Csütörtökön kerül megrendezésre a Bajnokok Ligája legjobb nyolc közé jutásáért folyó küzdelem második párharca, ahol ezúttal Veszprémben mérkőzik meg a két magyar rivális. Múlt héten a Telekom Veszprém 7 góllal múlta felül a Pick Szeged csapatát. Hiába a nagy előny, az Építők csapatkapitánya, Andreas Nilsson szerint még bármi megtörténhet.

A Szeged ellen sosem készülhet úgy az ember, hogy könnyű meccs lesz. Mindig kemény mérkőzéseket játszunk egymással. Az első találkozón jól kézilabdáztunk és ennek köszönhetően jó helyzetből várhatjuk a hazai összecsapást. Ez egy új meccs lesz és a labda gömbölyű, szóval bármi megtörténhet. Mi természetesen azért fogunk küzdeni, hogy itthon is nyerjünk és bejussunk a negyeddöntőbe.

A svéd beállós hozzátette azt is, hogy mind a két csapat nagyon jól ismeri egymás játékát. Szerinte ilyenkor az szokott dönteni, hogy melyik csapat vagy esetleg melyik játékos fog ki jobb napot. Majd kiemelte azt is, hogy természetesen mind a két csapat finomít még a játékán, de az adott napi forma sokat számít.

Szerintetek hazai pályán is legyőzzük a Szegedet?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: