2024. 04. 04., Csütörtök, 09:10

Érkezik a Mátrix 5!

A Warner Bros. bejelentette, hogy egy ötödik Mátrix-film fejlesztései folynak. Ez a jó hír, a rossz pedig hogy nem a Wachowski testvérek rendezésében készül.

Ez lesz az első rész, amelyet nem Lana és Lilly Wachowski rendezett, helyettük a Mentőexpedíció forgatókönyvírója, Drew Goddard ül a rendezői székbe. Lana Wachowski, aki a legutóbbi Mátrix-rész, a 2021-es Feltámadások rendezője volt, executive producerként vesz részt a munkában

Azt még nem tudni, hogy a Mátrix-univerzumból kik térnek majd vissza, csak remélni tudjuk hogy Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss, vagyis Neo és Trinity köztük lesznek.

A sztoriról csak annyit árultak el, hogy a történet úgy viszi majd előre a filmek világát, hogy közben nem távolodik el túlságosan attól, ami a sorozatot sikeressé tette.

Drew egy új ötlettel érkezett a Warner Broshoz, amelyről mindannyian úgy véljük, remek módon folytathatja a Mátrix világát. Egyszerre tiszteleg az előtt, amit Lana és Lilly több mint 25 évvel ezelőtt elkezdett, de egy egyedi nézőpontot is kínál

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: