2024. 04. 04., Csütörtök, 08:20

Kentin Mahé: „Egyértelműen nyernünk kell”

Ma este jön a Szeged elleni visszavágó.

A múlt heti győzelmet követően ma este, 18.45-től jön a Veszprém – Szeged BL párharc második felvonása. Ha a Telekom Veszprém a mai találkozót is behúzza, akkor bejut a legjobb nyolc közé, ahol az Aalborg ellen kell majd megküzdenie a Final4-ba jutásért. A mostani mérkőzést megelőzően Kentin Mahé nyilatkozott a klub oldalán a Szeged elleni párharcról.

A Szeged elleni mérkőzések egész biztosan a szezon fénypontjai. Ráadásul a negyeddöntőbe vezet az út rajtuk keresztül, nekünk ez egy nagyon fontos cél és mérföldkő. A különbség plusz 7, de soha nem szabad lebecsülni a Picket, mert nagyon jó erőkből áll. Ha sikeresek akarnak lenni ellenünk, a saját közönségünk előtt, ahhoz nekik kell diktálni az iramot, és ez az, amire nekünk oda kell figyelnünk. Meg tudjuk csinálni, hiszen az egyik erősségünk a gyorsjáték, szóval, ha sokat futnak, abban szerintem mi leszünk a jobbak.

A francia világsztár kiemelte azt is, hogy meg kell tartaniuk az előnyüket az utolsó 60 percre is, hogy kvalifikálják magukat a negyeddöntőbe. „Hatvan perc koncentráció kell majd, 0-0-ról indítjuk újra a küzdelmet, egyértelműen nyernünk kell.” – nyilatkozta Mahé. A Veszprém irányítója hangsúlyozta, a céljuk mindig a győzelem, találkozóról találkozóra, győzelemről, győzelemre a céljaik felé.

Ti mit vártok a mai mérkőzéstől?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: