2024. 04. 05., Péntek, 06:55

Tüntetést és fáklyás menetet szerveznek Veszprémben holnap este

Mindezt a nemrég napvilágot látott, Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel miatt szervezik.

A Momentum veszprémi csapata a helyi civilekkel közösen szervez tüntetést és fáklyás menetet 2024 április 6.-án, szombaton, Veszprémben. Mint írják, a közelmúltban napvilágra került hangfelvételen az hallható, hogy a volt Igazságügyi miniszter Varga Judit a legtermészetesebb módon beszél arról, hogy Rogán Antal emberei belenyúlnak ügyészségi aktákba és neveket húznak ki azokból.

Nem hagyhatjuk tovább, hogy hazánkban ilyenek megtörténhessenek. Álljunk ki közösen egy tiszta Magyarországért! Az eseményen pártállástól függetlenül mindenkit, aki szeretne ezért az ügyért kiállni, szívesen látunk és várunk.

A rendezvény 18:00-kor kezdődik a Bástya üzletház melletti Történelmi allegória szobornál a Kossuth Lajos utcán. Néhány beszédet követően innen fáklyákkal vonulnak a várban található ügyészség épületéhez. Az esemény legkésőbb 19:30-kor véget ér. A fáklyákat a rendezők biztosítják, a tűzesetek elkerülése végett arra kérnek mindenkit, hogy ne hozzanak magukkal saját fáklyát vagy egyéb égőalkalmatosságot.

Az esemény Facebook-oldala itt érhető el.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: