2020. 11. 12., csütörtök, 10:51

Hárman erőszakoltak meg egy magatehetetlen kislányt a Veszprém megyei faluban

A három fiatal kihasználva, hogy a fiatalkorú lány édesanyja nem volt otthon átmentek hozzá, inni kezdtek, majd mikor a lány öntudatlan, védekezésre képtelen állapotba került elvitték egy közelben lévő épületbe, levetkőztették, majd mindhárman szexuálisan bántalmazták.

Megerőszakolt egy magatehetetlen lányt három kamasz az egyik Veszprém megyei kistelepülésen. A Veszprém Megyei Főügyészség szexuális erőszak miatt indítványozta a három fiatalkorú letartóztatását. A fiatal gyanúsítottak közül kettőt letartóztattak, egy fiú pedig bűnügyi felügyeletbe került.

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalok kihasználták, hogy a lány édesanyja dolgozik, és felügyelet nélkül van otthon.  Az esti órákban összejöttek a lány lakásán, s ott szeszes italt fogyasztottak. A kiskorú lány pedig az alkoholtól magatehetetlen állapotba került.

A falubeli fiúk, akikkel a lány már korábban is barátkozott, azonban visszaéltek a helyzettel. Egy ház közelében lévő épületbe vitték az ittassága miatt öntudatlan, védekezésre képtelen lányt, majd levetkőztették és mind a hárman szexuálisan bántalmazták.

A Veszprémi Járásbíróság az ügyész indítványával egyezően letartóztatta a két idősebb fiút, a legfiatalabb gyanúsított esetében azonban elegendőnek látták a bűnügyi felügyelet alkalmazását, amely esetében azt jelenti, hogy a lakóhelyéül szolgáló ingatlant csak engedéllyel hagyhatja el.

 

Az idősebb gyanúsítottak letartóztatásáról szóló döntéseket minden érintett tudomásul vette, így ezen két végzés véglegessé vált, míg harmadik társuk esetében az ügyész súlyosabb kényszerintézkedés elrendeléséért fellebbezett.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!