2020. 11. 12., csütörtök, 11:46

Ügyes! - Egyházzá alakult a fitnessterem, így újra fogadhatnak vendégeket

Kreatív módját választotta egy krakkói edzőterem vezetősége, hogy ne kelljen bezárniuk a Lengyelországban bevezetett korlátozások miatt - egyházzá alakultak. 

Az Atlantic Sports Klub a Facebookon közölte, hogy a koronavírus-járvány miatti legújabb szabályozások miatt a jövőben egyházként folytatják tevékenységüket.

Mivel a fitneszórák nem engedélyezettek, ezért mától vallási összejöveteleket kínálunk az Egészséges Test Egyházának tagjai számára

- írják a szombat reggeli posztban.

Ennek megfelelően az edzőterem igazgatója a klub edzőit "az idősek tanácsának" nevezi a bejegyzésben. A bejegyzésben arról is írnak, hogy a terem a továbbiakban sportszerelések árusításával foglalkozik, a berendezéseket pedig bárki kipróbálhatja az üzletben. Ezzel kerülik meg az új szabályozásnak azt a részét, hogy a konditerem gépeit is tudják használni a klubtagok. Mivel a krakkói klubban squasholni is lehet, erre is találtak egy kiskaput: a jövőben nézők nélküli squash-versenyeket szerveznek.

A posztot jegyző igazgató szerint minden intézkedést a törvények szigorú betartásával hoztak meg, de azért hozzáteszi:

Nehéz elhinni? Ebben a világban minden lehetséges.

Az Atlantic Sports Klub azután jelentette be egyházzá alakulást, hogy Lengyelországban a koronavírus-járvány megfékezése érdekében bezárásra kötelezték az edzőtermeket és uszodákat. Korábban zárnak be az éttermek is, tilos esküvőt rendezni, a gócpontokban található iskolákban pedig távoktatást rendeltek el. Az egyházi istentiszteletek azonban maszkviseléssel és a résztvevők számának korlátozásával továbbra is engedélyezettek a mélyen vallásos országban.

 

Ügyes!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!