2020. 11. 17., Kedd, 12:00

Hambit házhoz? Íme a top 5 veszprémi hamburgerező!

A koronavírus miatti újbóli szigorítások ismét felpörgetik az online ételrendeléseket, mostani cikkünkből pedig megtudhatjátok, hogy mik a NetPincéren a legjobban értékelt veszprémi hamburgerezők.

A felsorolásból most kimaradnak a klasszikus gyorséttermek, hiszen szeretnénk a helyi hamburgeresekre koncentrálni. A rangsorba azok a helyek kerültek be, ahonnan tudunk online rendelni otthonról a NetPincér applikációján keresztül, nézzük is az értékelések alapján Veszprém öt legjobb burgerezőjét:

5. Tamás Bátya Kunyhója – értékelés: 4.7/5

Ki ne állt volna meg egy buli előtt vagy után Tamás Bátya Kunyhójánál, hogy kérjen egy jó Kamikaze Burgert? Az Óváros tér előtt lekanyarodva a hamburgerezőhöz érve néha olyan érzése van az embernek, mintha egy minibuliba csöppenne a várakozó tömegben, ahol egész biztos összetalálkozik egy ismerőssel.

4. GRuND – A Sport Bár – értékelés 4.7/5

Ha megszeretnénk nézni egy jó meccset akkor mindenféleképp a GRuND-ba érdemes foglalni asztalt, de persze a hangulaton kívül a konyhát is érdemes letesztelni. Ha szeretnétek kipróbálni egy Jack Daniels szósszal készített marhahúspogácsás hambit, akkor rendeljetek a GRuND-tól!

3. Johnny’s Bistro – értékelés 4.7/5

Ha házhoz szeretnétek rendelni Mexikót vagy Amerikát, akkor a Johhny’s a ti választásotok. Listánk harmadik helyén a Kossuth utca közepén található étterem áll, amely széles kínálattal és különleges finomságokkal várja a vendégeit, akik pedig szeretik a sajtot, azok mindenféleképp a camembert-, maasdamer-, kék- és cheddar sajtos Say Cheese burgert válasszák.

2. Sandwich Büfé – értékelés 4.8/5

A második helyezett szintén a Kossuth utca tetején tanyázik, a Sandwich Büfé szerintünk joggal foglalja el a dobogó második fokát. A szendvicsek mellett 22 féle hamburger közül választhatunk, amiket mind-mind nagy gondossággal készítenek el. Mit gondoltok például a Giantburger-ről? Van, aki képes egyedül legyűrni? Több, mint másfél kiló marhahús, szószokkal, na meg persze csemegeubival. Menne?

1. Brando Burger – értékelés 4.9/5

Az applikáción történő értékelések alapján Veszprém legjobb hamburgerezője a Brando Burger. A Stadion utca és a Stadion köz találkozásában található a győztes, így aki szereti a retro burgereket, az jó helyen jár, itt ugyanis a Böhöm retro burgerbe igazi csalamádét raknak. Na persze nem csak emiatt érdemes rendelni tőlük, érdemes megnézni a havi ajánlataikat és a szezonális hamburger kínálataikat is.

Ti kit hiányoltok a listáról? Marica, Sport Pub, vagy éppen Fricska? Írjátok meg nekünk kommentben!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: