2020. 11. 17., Kedd, 12:50

Őszi sorozatmaraton - 5 sorozat a hűvös estékre

Különösen az idei évben, programok hiányában a legjobb amit tehetünk egy őszi estén, hogy bebújunk a takarónk alá és belevetjük magunkat egy izgalmas sorozatba. Íme 5 olyan sorozat amit nem érdemes kihagyni!

A nagy pénzrablás

Tudhattad volna

A Tudhattad volna az HBO GO új sorozata Nicole Kidman és Hugh Grant főszereplésével, akik egy házaspárt alakítanak. Grace, a feleség, sikeres terapeuta és látszólag tökéletes életet él, azonban ez a tökéletesnek hitt világ szépen lassan darabjaira hullik. Remek sorozat, bátran ajánljuk!

Briliáns barátnőm

A sorozat Elena Ferrante könyvei alapján készült. A négy részes könyvsorozat Olaszországban játszódik az 1900-as évek második felében, a történet Lila Cerullo és Elena Greco évtizedeken át tartó barátságáról és megpróbáltatásairól szól. A sorozat egyelőre két évadból áll, ami az első két könyv történetét dolgozza fel.

Zac Efronnal a Föld körül

Az amerikai dokumentumfilm-sorozat idén debütált, Zac Efron és Darin Olen nyolc rész alatt a világ különböző tájait látogatja meg, miközben az egészséges életmód, a fenntarthatóság és a környezetvédelem témáit járja körül, illetve próbálja népszerűsíteni. Nem gyakran látni Zac Efront ilyen szerepben, érdemes megnézni milyen szituációkban találja magát a közkedvelt színész.

Hatalmas kis hazugságok

Az HBO saját gyártású sorozata három kisgyermekes anyukáról, a tökéletesnek látszó kisvárosi élet azonban sokkal több megdöbbentő titkot rejt mint azt gondolnánk. A sorozat Liane Moriarty könyvéből készült és két évaddal rendelkezik.

Nektek mi a kedvenc sorozatotok, melyik az, amit nekünk sem szabad kihagynunk?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: