2020. 11. 20., péntek, 12:44

Hosszabb szünet után szombaton újra az Arénában kéziseink

Hosszú kihagyás után ismét otthon játszik a „kisveszprém”, szombaton este a Ferencváros ellen lépnek pályára a fiatalok, amelyet ismét a tévé előtt szurkolhatunk végig.

Jelenleg a 12. helyet foglalja el a Veszprémi KKFT csapata az NBI tabelláján, igaz mindezt úgy, hogy a szeptember 11-i MOL Pick Szeged elleni kőkemény csatát követően hét mérkőzést ki kellett hagynia a csapatnak a koronavírus miatt. Múlt hét vasárnap játszhattak újra mérkőzést Tombor Csaba tanítványai, amikor is a Komló otthonába látogatva szenvedtek két gólos verséget.

Most újra hazai pályán játszhatnak a fiatalok a Veszprém Arénában, a jelenleg harmadik helyen álló Ferencváros ellen. „Megfogyva bár, de törve nem” néz szembe a fővárosiakkal a veszprémi alakulat, ugyanis a korábbi sérültek mellett - Szakály Benedek, Somogyi Bálint és Bartha Bence – sem Borbély Ádámmal, sem Éles Benedekkel nem számolhat Tombor Csaba vezetőedző.

Nem mi vagyunk a szombati összecsapás esélyesei, viszont minden mérkőzésből lehet és kell is tanulnunk. Nekünk az a dolgunk, hogy az ezekből a találkozókból szerzett tapasztalatokat tudjuk majd hasznosítani, megvalósítani azok ellen, akikkel szemben győzelmi esélyeink vannak. Ezért nekünk soha sincs előre lefutott meccs. Építkezünk a hibák javításából is.  

– olvasható Tombor mester nyilatkozata a klub honlapján.

 

Mi már nagyon várjuk a szombati mérkőzést, melyet 18 órától az M4+ (Duna World) csatornán élőben követhetünk.

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!