2020. 11. 30., Hétfő, 13:43

Jót cselekednél Karácsonykor? Támogass egy veszprémi civil szervezetet

Az idei karácsony valóban más lesz, mint az eddigiek, most talán az eddigieknél fontosabb, hogy segítsünk egymásnak és a rászorulóknak.

Tudtátok, hogy nem csak az évi egyszeri egyszázalékos felajánlással tudtok segíteni a veszprémi civil szervezeteknek? 

Bizony, és mikor lenne tökéletesebb az időzítés köszönetet mondani nekik az egész éves munkájukért, ha nem karácsonykor? Most a járványidőszak alatt pedig még inkább fontos, hogy segítsük azokat a társadalmi szervezeteket, akik értünk dolgoznak itt, helyben, ők ugyanis senkitől nem kapnak mentőcsomagot.

Ha van olyan civil szervezet, akinek szívesen adakoznál karácsonykor, akkor vedd fel velük a kapcsolatot, kérdezd meg, hogy mire van szükségük, ugyanis sokszor nem is gondolunk bele, hogy lehet, hogy egy új pulóver árával már számos ponton kisegítjük őket. Rengeteg civil szervezet van Veszprémben, akik nap, mint nap értünk dolgoznak azzal, hogy gyerekeinknek fejlesztő foglalkozásokat tartanak, hogy idősebb szeretteinket ápolják, vagy azzal, hogy kiskedvenceinket megvédik. Sokkal több szükségük van nekik a támogatásra, mint mondjuk nekünk egy 35. pólóra.

Budapesten ezt felismerve, az Appy például egy automatát helyezett el az Allee plázában, ahol kiválaszthatjuk, hogy melyik civil szervezetet támogatjuk, csak úgy, mintha egy kávéautomatából rendelnénk.

Egy ilyet el tudnánk képzelni a Balaton Plázában is... Ti is?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: