2020. 12. 08., kedd, 15:10

Kijárási korlátozás meghosszabbítva - Most akkor mit csináljunk szilveszterkor?

A nagy bejelentések napján mi is beszámoltunk róla, hogy a koronavírus miatti szigorítások már egészen biztosan érinteni fogják az év utolsó napját is, de ha nem lehet elmenni az Expresszóba bulizni, vagy valakinél házibulit szervezni, akkor mit csináljunk?

A kormány úgy határozott, hogy nem enged a szigorításokból és a jelenlegi intézkedéseket január 11-ig biztosan fenn fogja tartani. A miniszterelnök a bejelentésében azt is hangsúlyozta, hogy ez alól nem lesz kivétel december 31. sem, így a szilveszteri bulik és utcabálok is elmaradnak. Azért otthon, szűk körben sem rossz annyira elbúcsúztatni ezt a jónak semmiféleképpen nem mondható évet, így összeszedtünk pár jó ötletet, hogy mivel is lehet elütni az időt!

Müller Cecília bejelentette, hogy Orbán Viktor bejelentést tesz

Müller Cecília bejelentette, hogy Orbán Viktor bejelentést tesz

Müller Cecília országos tisztifőorvos bejelentette, hogy Orbán Viktor fogja bejelenteni az Operatív Törzs döntéseit, feltehetően az ünnepekkel kapcsolatos szabályokat.  

Filmek és sorozatok megállás nélkül

Azt hiszem nincs is jobb alkalom arra, hogy kiválasszunk egy jó sorozatot és késő délutántól daráljuk egészen az újévig. De kereshetünk akár egy-egy klasszikus filmet is, amikkel bizonyítottan nagyon gyorsan tud pörögni az idő lényeg, hogy még a saját idősávunkban vegyünk előtte popcornt, vagy valami egészségesebbet, aztán kezdhetjük is. Ha nem jut eszetekbe semmi jó, akkor sincsen gond, korábbi cikkünkben gyűjtöttünk pár jó sorozatot!

Őszi sorozatmaraton - 5 sorozat a hűvös estékre

Őszi sorozatmaraton - 5 sorozat a hűvös estékre

Különösen az idei évben, programok hiányában a legjobb amit tehetünk egy őszi estén, hogy bebújunk a takarónk alá és belevetjük magunkat egy izgalmas sorozatba. Íme 5 olyan sorozat amit nem érdemes kihagyni!

Végtelenbe nyúló társasparti

Tudtátok, hogy az angol királyi családban 2008 óta tilos a Monopoly? Azért, mert kapzsiságra neveli a fiatalokat és mert túl könnyen veszekedésbe torkollhat még szerencse, hogy mi nem a királyi család vagyunk, így otthon nyugodtan elővehetjük azt, vagy valamelyik másik kedvenc társasjátékunkat. Persze nem muszáj olyat választani, aminek a játékideje minimum 4 óra, de azért érdemes beszerezni többet az év utolsó napjára. De ha nem tudod, hogy milyen játékot játszanátok otthon, akkor keressétek fel a veszprémi Családi Társasjáték Egyesületet, ők egész biztosan adnak pár jó tippet.

Online sörözés a haverokkal

Ha nagyon nem bírnánk ki haverok nélkül, akkor délelőtt hűtsünk be egy sört, este pedig indítsunk egy online videóhívást és mehet is az „online buli”. Persze ez nem helyettesíti a valós találkozásokat, még is együtt, látva egymást, röhögve tudunk átlépni az újévbe.

Beszélgetés, nosztalgiázás

A mostani szilveszter tökéletes alkalom lehet arra, hogy otthon leüljünk, beszélgessünk, elővegyünk régi fényképeket és nosztalgiázzunk. Az amúgy is rohanó életünkben legalább egy picit most megállhatunk, és figyelhetünk egymásra. De szintén jó alkalom ez arra, hogy ne csak visszafele, hanem előre is nézzünk és megtervezzük a jövőévet.

alvás

Nem tudjuk, kell-e ezt a pontot magyarázni. Hogyan máshogyan lehetne jobban beinteni ennek az évnek, ha nem úgy, hogy szarunk az egészre és végre átalusszuk magunkat az újévbe.

 

Ti melyiket választanátok ezek közül? Vagy ha van jobb ötletetek, akkor ne tartsátok magatokban, osszátok meg velünk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!