2020. 12. 11., péntek, 09:56

Hangolódnál a hétvégén? Karácsonyi filmekkel van már tele a Netflix

Javában zajlik a karácsonyi készülődés, a házak feldíszítve, ajándékok beszerezve, mézeskalácssütés betervezve, keresztezve a karácsonyi filmek bámulásával esténként. Az utóbbihoz összeválogattunk most nektek 10 karácsonyi filmet a Netflixen, amelyek között van idei és persze örök klasszikus is. 

 

1. Karácsonyi Krónikák 1-2

1. Miután karamboloznak a Télapó szánjával, egy testvérpár egész éjjel iparkodik, hogy a meglepően ravasz és szókimondó Télapóval karöltve megmentsék a karácsonyt. 

2. A tinédzser Kate boldogtalan anyja új barátja miatt, ezért elszökik otthonról, és az Északi-sarkon landol, ahol egy gonosz manó a karácsony eltörlésén munkálkodik. 

2. Karácsonyi cserebere

Amikor egy hétköznapi chicagói cukrász és egy jövendőbeli hercegnő rájönnek, hogy olyanok, mint két tojás, karácsonyi helycserés terveket szőnek. 

3. Alkalmi randevú 

Két idegen megelégeli, hogy minden évben egyedül töltik az ünnepeket, ezért megállapodnak, hogy egy évig egymás kísérői lesznek, de persze szigorúan plátói alapon…

4. Karácsony a vadonba

Mikor a férje váratlanul véget vet a házasságuknak, Kate magányosan vág bele a második afrikai nászútjába, ahol végül célra és reménybeli szerelemre talál. 

5. Karácsonyi lovag

Egy középköri varázslat a mai Ohióba repít egy XIV. századi lovagot, aki beleszeret egy szerelemből kiábrándult középiskolai tanárnőbe. 

6. A Jangle család karácsonya 

Az egykor vidám játékkészítőt évtizedekkel ezelőtt elárult megbízhatónak hitt segédje. Az életébe betoppanó kíváncsi unokája azonban új reményt hoz számára.

7. Behavazva

Egy hideg karácsonyi este hóvihar dúl a kisvárosban, ami felbolygatja a barátságokat és szerelmeket a középiskolai végzősök között.

 

8. Újra Karácsony

Egy családapa, aki utálja az ünnepeket, bennragad egy olyan időhurokban, ahol mindig karácsony van, és közben rájön, hogy mi a legfontosabb dolog az életben.

 

9. A karácsony igazi öröme 

A megözvegyült rádiós DJ és négy elkényeztetett gyereke kénytelen összefogni és szorosa húzni a nadrágszíjat, amikor fényűző életük karácsony előtt összeomlik. 

10. Karácsony Kaliforniában 

Egy vagyonos és jóképű férfi segédmunkásnak adja ki magát, hogy rávegyen egy keményen dolgozó nőt arra, hogy eladja a családi farmot még karácsony előtt.

 

Jó filmezést!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!