2020. 12. 14., hétfő, 12:12

Mutatjuk hol, mennyiért vehetünk fenyőfát idén Veszprémben!

Elég nagy a kínálat, de vannak különbségek árban és minőségben is.

Rengeteg helyen találkozhattok fenyőárusokkal a városban, választani viszont nem annyira egyszerű, így gondoltuk, megkönnyítjük kicsit a favásárlást és körbenézünk, hol mennyiért dobálják a fákat idén.  Szokásosan az ezüst, a luc és a nordmann fenyő van leginkább terítéken.

A nagy Tesconál, a kis Tesconál, a Cholnoky Jenő utcai Lidlnél és a Stop shopnál ugyanaz a cég árulja a fákat így a díjszabás is teljesen egyforma. Ha ezeken a helyeken vásároltok bőven lesz miből választanotok, első és másod osztályú fákból egyaránt. Az árak  4000 forintnál kezdődnek, de van olyan nordmann, amiért közel 45 ezret is elkérhetnek.

 


 

A Cholnoky forduló buszmegállója mögött is vásárolhattok, itt 4000 forintos áron van a nordmann fenyő métere, és egész szép alanyokkal találkozhattok.

 

 

Az OBI barkácsáruházban kék luc fenyőből és nordmannból lehet választani, ár/érték arányban teljesen helytálló stílusban.

 

 

A Vásárcsarnoknál elég kedvező árakkal várják a vásárlókat, a nordmann ára 6000 Ft/ méter, az ezüst 4000 Ft/méter és a lucfenyő 3000 Ft/méter sőt, ezekből az árakból lehet egy kicsit alkudni is, csak ügyesen!

 

 

A vásárcsarnoktól nem messze a Babi és Adri Virágszalonban a nordmann fenyőnek métere 6000, az ezüsté 5000 Ft míg a lucfenyőnek csak 2500 forint. Az árakhoz képest gyönyörű szép fák várják gazdájukat.

 

 

Utolsó állomásunk a kis Tescotól nem messze a Stadion utcán található fenyőárus volt, ahol a nordmann fenyőnek 5500 Ft métere, az ezüstnek 3500, a lucnak pedig csupán 2500 forint. 
 

 

Ti hol veszitek idén?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!