2021. 01. 12., kedd, 11:35

Háborognak a csúszkálni vágyók, hatalmas tömeg az eplényi sípályán

Az évszakhoz illően tökéletes programot kínál Eplény pláne úgy, hogy a Dunántúl egyedüliként üzemelő sípályája jelenleg. Érthető, hogy aki teheti sílécre is pattan, aminek meg is lett az eredménye, hiszen elárasztották a reklamáló kommentek az Intersport Saréna Facebook posztjait.

Az eplényi Intersport Síaréna december 3-án kezdte meg az idei síszezont, de már nyitáskor is hangsúlyozták, hogy a járványügyi rendelkezéseket szigorúan betartják és betartatják, fertőtlenítő pontokat helyeznek ki és kiemelt figyelmet fordítanak arra is, hogy sehol ne alakulhasson ki tömeg, ezen kívül biztosítják, hogy szabad levegőn legalább 20 nm jusson egy síelőre.

Megnyitott az eplényi sípálya!

Megnyitott az eplényi sípálya!

Az eplényi Intersport Síarnéna a szerdai nappal megkezdi az idei síszezont. Átlagosan 60 cm hóval, egyelőre az A1-es és a tanulópályán várják a látogatókat.

Ehhez képest, többen is posztoltak képeket a kialakult végeláthatatlan sorokról illetve az időkép.hu kamerája is jól mutatja, hogy mennyi ember ment síelni a hétvégén.

 

forrás: időkép

Forrás: Facebook

Volt olyan is aki szerint :

Hosszabb a sor, mint a sípálya.

forrás: Facebook

Az utóbbi időszakban kevés lehetőségünk van kimozdulni, így nem meglepő, hogy ennyi sportolni vágyó halmozódott fel Eplényben, így viszont elég nehéz betartatni a szabályokat, ráadásul sorban állni senki sem szeret, így bőven akadtak morgolódók. Kedden pluszba még két pályát is megnyitnak, melynek köszönhetően a napi limitszámuk 3500 főre emelkedik, viszont ennek szintén sokan nem örülnek.

 

 

Mindenesetre dübörögnek a hóágyúk és reméljük megoldódik a hosszas sorok problémája is.

Ti voltatok már?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!