2021. 01. 28., csütörtök, 10:44

Nem csak a mémek, a Bernie Sanders termékek is aratnak

Szinte legendaként emlegetik a képet, ahogy Bernie Sanders demokrata szenátor végignézi Joe Biden beiktatási ünnepségét, vastag kabátban, kötött kesztyűben, keresztbe tett lábbal és egy összetéveszthetetlen testbeszéddel.

Ki gondolta volna, hogy az új amerikai elnök beiktatása nem tőle, hanem az egyik szenátortól lesz hangos? Bernie Sanders szituációja világhírű mémmé vált, aki készített is gyorsan egy webshopot, melynél pulcsikat és pólókat lehetett vásárolni a jól ismert képpel ellátva.

A webshopból befolyó összeget adományozásra fordítja majd Bernie, egy Vermont állambeli szervezetnek ajánlotta fel a befolyt összeget.

Lenyűgöző az emberek kreativitása, és örülök neki, hogy ezt Vermont megsegítésére tudtuk felhasználni. De a pénz sem helyettesíti a Kongresszus tevékenységét, mindent meg fogok tenni Washingtonban azért, hogy Vermont dolgozó népe és az egész ország megkönnyebbülhessen egy kicsit eme súlyos krízishelyzet közepén.

Akadt olyan is, aki egy horgolt babát készített Bernie-ből amit 20 ezer dollárért adott el (kb. 6 milló forint), ráadásul nem is volt nehéz dolga, hiszen már lapult neki az egyik fiókjában egy Bernie-babája, csak gyorsan át kellett alakítani egy két részletet, hogy a beiktatáson látott szituációra hajazzon. 

 

 

Szerintünk cuki!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!