Egy nap alatt kétszer játszik a VKKFT a Tatai AC ellen

2021. 01. 29., Péntek, 19:43

Egy nap alatt kétszer játszik a VKKFT a Tatai AC ellen

Ilyet sem mindennap lát az ember, ma kétszer is szembe néz egymással a Veszprémi KKFT és a Tatai AC alakulata.

Az igencsak furcsa eset oka, hogy egy nap kerül megrendezésre a Magyar Kupa mérkőzése és a Liga Kupa mérkőzése is a két csapatnak egymás ellen. Ezért először délelőtt mérkőznek meg 11 órától a Magyar Kupa III. fordulójában, majd egy kis pihi és délután 15 órától már a Szerencsejáték Zrt. Liga Kupa A csoportjának utolsó meccsét játszák le Tatán.

A VKKFT magabiztosan várhatja a találkozót, ugyanis a héten szerdán már találkozott a Liga Kupa keretei között Veszprémben a két alakulat, ahol is Tombor Csaba magabiztos, 13 gólos győzelmet arattak a tataiak felett (33:20).

Szombaton Tatára látogatunk, ahol délelőtt Magyar Kupa, délután pedig az utolsó Liga Kupa mérkőzésünket fogjuk lejátszani. Szeretnénk mindkét mérkőzésünket felhasználni a bajnokságra való felkészülésre, minél jobb játékot szeretnénk nyújtani és természetesen mind a két mérkőzést szeretnénk megnyerni

- nyilatkozta a mérkőzéseket megelőző napon Kristóf Mátyás, a VKKFT játékosa.

A Veszprémi KKFT a 8. helyről várja a bajnokság folytatását, először február 6-án fog pályára lépni az NB1-ben a Budakalász otthonában.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: