Simán győzött a VKKFT csapata Orosházán

2021. 02. 15., Hétfő, 09:09

Simán győzött a VKKFT csapata Orosházán

Könnyed, 8 gólos győzelmet aratott a fiatal Veszprémi KKFT idegenben az Orosházi FKSE Linamar ellen.

Tovább menetel a K&H Férfi Kézilabda Liga első osztályában. A múlt hét szerdai, Csurgó elleni bravúros győzelmet követően, tegnap az Orosháza csapatát fektette két vállra Éles József együttese.

Az első félidő elején még egymás mellett haladtak a csapatok, azonban negyedóra elteltével fokozatosan el tudott szakadni a VKKFT a házigazdáktól. Fazekas Gergő bő 20 percet követően, már 6 gólnál járt, ezt követően pedig már magabiztosan vezettek Tombor Csaba tanítványai. Bár az első játékrészben 4 góllal is vezettek, a szünetre végül 15:18-as előnnyel mehettek a mieink. A második félidőt aztán végig dominálta a „kisveszprém”, támadásban rendre betaláltak, míg hátul teljesen lefegyverezték az orosháziakat, a hazaiak a második félidő első 15 percében képtelenek voltak betalálni. Éles Benedek és Fazekas Gergő mind-mind megdobták a maguk góljait, de többiek sem maradtak le sokkal tőlük, a vége előtt már 11 góllal is vezettek a fiatal veszprémiek. A végén kicsit leült a mérkőzés, a VKKFT sem rohant már annyira, a mérkőzés lefújásakor 8 gól állt a két csapat között. Végeredmény Orosházi FKSE Linamar – Veszprémi KKFT 23:31.

Fontos mérkőzésre készültünk, melyen jól játszottunk. Az első félidőben nagyon megszenvedtünk, de a második játékrész első tizenöt percében sikerült eldönteni a pontok sorsát

- Tombor Csaba vezetőedző nyilatkozata a mérkőzést követően.

Legközelebb csütörtökön este, hazai pályán, a Veszprém Arénában lép pályára a VKKFT, amikor is az SBS Eger csapatát fogadják.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: