2021. 02. 16., kedd, 15:09

Döntsenek a helyiek a forgalmirend-változásokról?

Veszprémben egyre több helyen találkozhattunk az elmúlt időszakban forgalmirend-változásokkal, amelyek egy része többekben nem tetszést váltott ki. Hartmann Ferenc azzal a javaslattal fordult Porga Gyula polgármesterhez, hogy kérje ki az érintett lakosok véleményét erről és ezek alapján módosuljanak a változtatások.

Facebook oldalán tette közzé azt a levelet Hartman Ferenc, amelyben a város forgalmirendjének változásairól kér tájékoztatást a polgármestertől.

Az ellenzéki frakció vezetője a változtatások szükségességéről, kezdeményezéséről és indokairól vár bővebb információt Porga Gyulától, valamint az átalakítások szakmai anyagának láthatóságát kérvényezte.

Veszprémben az elmúlt időszakban jelentős közlekedési, forgalmi rend változások történtek elsősorban a 6. sz. egyéni választókerületben, de változott a forgalmi rend a Hunyadi utcában is.

Kérem polgármester urat, szíveskedjen arról tájékoztatni, hogy a jelentős változtatásokat bevezetését mi indokolta, azokat ki kezdeményezte.

Amennyiben ezt megelőzően készült felmérés, történt szakmai javaslattétel, kérem, hogy az ezzel kapcsolatos anyagokat képviselőcsoportunk számár megküldeni szíveskedjen.

- írta levelében Hartman Ferenc.

Emellett pedig kezdeményezte, hogy hogy a város honlapján biztosítsanak lehetőséget arra, hogy az érintettek észrevételeiket, javaslataikat megfogalmazhassák és beküldhessék, amelyek figyelembevételével módosítani, korrigálni tudnák a szükséges helyeket. Korábban már mi is írtunk arról, hogy egyre több helyen kell figyelni a városban a változások miatt.

Figyelni kell, újabb forgalmirend változások lépnek érvénybe Veszprémben

Figyelni kell, újabb forgalmirend változások lépnek érvénybe Veszprémben

December 21-től több utcát is egyirányúsítottak Veszprémben, ezek után további forgalmirend változások léptek életbe.

Ha javaslatokat fogalmazhatnátok meg ezzel kapcsolatban, ti mit írnátok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!