2021. 02. 22., hétfő, 12:12

TikTokon akart feleséget találni, már el is vette az egyik jelentkezőt

Az életet játéknak fogja fel, szerinte a házasságot sem kell túlbonyolítani.

Az amerikai videós srác, Gunnar Michels a TikTokra tett fel egy videós felhívást, amelyben számára teljesen random módon keresett magának feleséget.

 

@daniiiellelele

#duet with @gunnar.michels #greenscreen I’m ready whenever you are!!! ? #lifesagame #liveyourlife #dowhateveryouwant #letsgetmarried

♬ original sound - Gunnar Michels

Szeretnék valakit feleségül venni a TikTokról. De tényleg. Elrepülünk veled – bárhol is vagy – Las Vegasba, ahol összeházasodunk

Az elgondolás onnan jött, hogy szerinte az emberek túl komolyan veszik az életet, de ő  szeretné bebizonyítani, hogy az élet egy játék. Kritériumként mindössze annyit fogalmazott meg, hogy 18 év feletti legyen a jelölt, mutassa meg, miben különbözik a többiektől és mondja el hol lakik. A sok száz jelentkező közül végül egy 24 éves lány, Danielle Elleinad lett a kiválasztott, aki a következő mondatokkal győzte meg leendő férjét: 

Tudom, hogy engem kell elvinned magaddal erre az őrült kalandra, hiszen még soha nem vettem semmit ennyire komolyan az életben, és mindig is arra vágytam, hogy totál idióta módon menjek férjhez – mondjuk, Vegasban. Miért ne tehetnénk k*rvára azt, amit csak szeretnénk. 

 

@daniiiellelele

I’m married now lol @gunnar.michels #marriedinvegas #lifeisshort #alwayssayyes #lifesagame

♬ Up - Cardi B

Lehet ebből érdemes lenne egy jó kis filmet forgatni.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!