2021. 02. 25., csütörtök, 14:28

Kisorsolták a Magyar Kupa negyeddöntő párosításait

Csütörtökön tartotta meg a Magyar Kézilabda Szövetség a Tippmix Férfi Magyar Kupa negyeddöntős párosításait, ahol is mind a két veszprémi csapat érdekelt.

Csütörtök délután online közvetítette a Magyar Kézilabda Szövetség a Magyar Kupa negyeddöntő párharcainak a sorsolását. A végleges párosításokra azonban egylőre még várni kell, ugyanis még csak öt csapatnak biztos a helye a legjobb nyolc között (Csurgói KK, Balatonfüredi KSE, Mezőkövesdi KC, Mol-Pick Szeged és Telekom Veszprém. A maradék három helyért még március elején megküzd egymással a Budai Farkasok és a Veszprémi KKFT, a Ferencváros és a Ceglédi KSE, valamint a HE-DO B.Braun Gyöngyös és a Grundfos Tatabánya KC.

A Telekom Veszprém csapata a Ferencváros – Cegléd összecsapás győztesével küzd majd meg a legjobb négybe jutásért. A Veszprémi KKFT pedig, ha legyőzi a Budai Farkasok együttesét, akkor a Csurgói KK ellen léphetnek pályára.

 

A Magyar Kupa negyeddöntőjének párharcai

  • HE-DO B.Braun Gyöngyös / Grundfos Tatabánya – Mol-Pick Szeged
  • Csurgói KK – Budai Farkasok / Veszprémi KKFT
  • Telekom Veszprém – Ferencváros / Ceglédi KSE
  • Mezőkövesdi KC – Balatonfüredi KSE

A Magyar Kupa negyeddöntős párosítása

A negyeddöntős találkozókat március 24-én fogják lejátszani a csapatok. A Tippmix Férfi Magyar Kupa négyesdöntőjére 2021. április 10-11. között kerül sor.

 

Nagyszerű élmény lenne, ha mind a két veszprémi csapat ott lenne a legjobb nyolc között!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!