2021. 04. 01., csütörtök, 21:04

Veszprém már készül az Európa Ifjúsági Fővárosa 2024 cím elnyerésére

Egy rövid kérdőív kitöltésével most te is segítheted a várost, cserébe JBL hangszórót nyerhetsz.

Ahogy arról már beszámoltunk, Veszprém bejutott a második fordulóba az Európa Ifjúsági Fővárosa 2024 cím elnyeréséért, de a munka nem állhat meg, hiszen közeleg a harmadik forduló leadásának dátuma. 

Bejutott Veszprém az Európa Ifjúsági Fővárosa 2024 pályázat második fordulójába

Bejutott Veszprém az Európa Ifjúsági Fővárosa 2024 pályázat második fordulójába

Porga Gyula polgármester Facebook oldalán osztotta meg a nagyszerű hírt.

Városunkon kívül másik három pályázó (Ghent-Belgium, Lviv-Ukrajna, Chisinau-Moldova) is küzd a rangos címért.

 

forrás: TheMajor.Eu

Veszprém pályázatában a jelenlegi felkészülési fázisban hangsúlyosnak tartja a 14-35 év közötti fiatalok véleményének becsatolását, amelyet a pályázatíró csapat most egy kérdőív kitöltésével kíván beemelni a munkafolyamatba.

Veszprém továbbjutott a 2024-es Európa Ifjúsági Fővárosa címért folyó verseny második fordulójába. Ebben a körben is érdekel a véleményed, szeretnénk az eddigi ötleteket még inkább a veszprémi és környékbeli fiatalok igényeihez igazítani

A kérdőív összesen 26 kérdésből áll, amelyek a hátteredről és szabadidő eltöltési szokásaidról és az érdeklődési körödről szólnak. Mi kitöltöttük és jelentjük, hogy kevesebb, mint 10 percedet veszi igénybe, főleg feleletválasztós, klikkelős opciókat tartalmaz, nem mellesleg pedig, ha te vagy az a szerencsés, egy JBL hangszórót is hazavihetsz a kitöltésért cserébe. Ha pedig aktívabban is figyelnéd a pályázat útját, esetleg bekapcsolódnál a munkába, akkor ajánljuk a Veszprém European Youth Capital 2024 - Candidate City Facebook oldalt is, amelyet itt érhettek el. 

 

Hajrá Veszprém, hajrá veszprémi fiatalok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!