2021. 04. 07., szerda, 10:33

Feljelentették húsvétkor a mentősöket, mert meg mertek állni ebédet vásárolni

Nem akármilyen bejelentésről számolt be az Országos Mentőszolgálat minap a Facebook oldalán.

Ezúttal nem a járványhelyzetről, az adományokról, vagy a megfeszített munkáról számoltak be a mentősök, hanem egy sokkal dühítőbb állampolgári bejelentésről. Történt ugyanis, hogy a fővárosi mentőkhöz húsvétkor érkezett egy férfitől egy bejelentés melyben sérelmezte, hogy a szolgálatot teljesítő mentősök ebédet vásárolnak. Mindehhez egy fényképet is csatolt a panaszos, amint látszik, hogy a mentősök megálltak egy Szentendrei úti büfénél, ahol a kötelező távolságot is tartva hamburgert kértek elvitelre. A férfi elmondása szerint hosszú perceken át álldogáltak itt a mentősök szolgálat közben.

Mentősöknek adományozott a Petőfi Színház

Mentősöknek adományozott a Petőfi Színház

Ózongenerátorokat ajándékoztak a zirci és veszprémi mentősöknek.

A mentőállomás utánanézett a dolgoknak és kiderült, hogy az életmentők természetesen nem ellátás alatt vagy helyett, hanem a kórházból a mentőállomásra tartva álltak meg pontosan 1 perc 51 másodpercre a büfénél, amely egyáltalán nem befolyásolta az egység riaszthatóságát. A vizsgálat ráadásul azt is feltárta, hogy a mentősök ugyan tényleg megvették a kifogásolt hamburgert, viszont állomáshelyükhöz érve riasztást kaptak, így elfogyasztani ebédjüket csak jóval később, visszaérkezésükkor tudták.

A panaszra végül az Országos Mentőszolgálat főigazgatója úgy reagált, hogy megértést kér a frontvonalban küzdő mentődolgozók irányába, akik áldozatos munkájára a jelenlegi hatalmas terhelés mellett is számíthat a lakosság!

 

Részünkről még annyit: szégyellje magát az a térfigyelő aki ezért szót mert emelni!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!