2021. 04. 30., Péntek, 11:57

Csőre töltve a Művészetek Völgye Fesztivál programjai

A járványhelyzettől függően 2021. július 23. és augusztus 1. között kerül megrendezésre az idei Művészetek Völgye. 

Rengeteg programmal készül idén a legszínesebb fesztivál. A tavaly elmaradt fesztivál harmincadik jubileumát méltó módon rendezik meg, koncertet ad a Völgyben az Erik Sumo Band, Dés László, a Margaret Island, a Csík Zenekar, a Bohemian Betyars és Rúzsa Magdi, hetvenötödik születésnapját ünnepli Hobo, Plusz-Mínusz koncerttel készül a Quimby.

A megszokottnál pedig jóval több irodalmi programmal készülnek, Taliándörögdön indít udvart a Petőfi Irodalmi Múzeum, Vigántpetenden Vecsei H. Miklós és a Poket közösség. A kapolcsi evangélikus templomba költözik a Magyar Írószövetség, Lackfi János Versműhelyein és zenés versimpróin a szokott helyen, a Kaláka Versudvarban lehet majd részt venni.

Ezen kívül érkezik Donizetti legnépszerűbb vígoperája, a Szerelmi bájital, amit a csillagos ég alatt nézhet meg a közönség. A Recirquel a My Land című darabjával tér vissza a Völgybe, az Imre Zoltán Programnak köszönhetően további kortárs táncművészeket is megismerhet a közönség, illetve táncelőadásokkal, kortárs művészettel, filmvetítéssel, alkotási lehetőségekkel és stand-up előadásokkal készülnek még idén.

Sőt az Aktív Magyarország támogatásával még több gyalogos, tematikus és e-bike túra indul, bemutatva a környék természeti szépségeit. 

Szóval bőven akadnak programok, már csak a pontos dátum várat magára.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: