2021. 05. 05., szerda, 09:27

Ez az idióta kihívás terjed most a neten - Húst rothasztanak, hogy attól tépjenek be

A koronavírus kihívás után beláttuk, hogy a zakkant vonat sosem fog leállni, csak újabb és újabb állomásokhoz érkezik. Most épp a "high meat", azaz "betépett hús" peronon áll, melynek lényege, hogy hetekre, hónapokra állni hagyják a húst - melyen elvileg egy baktériumok által létrehozott réteg képződik -, majd megeszik, hogy betépjenek tőle.

A trendet a fenti youtuber kezdte el 2017-ben, most azonban valamiért újra felkapták. Nem tudjuk hogy bírják ki hányás nélkül a procedúrát, de akiknek sikerült azt állítják kellemes, euforikus érzés töltötte el őket. Végtelen számú rothasztás tutorialt és tesztet találtok, ha beírjátok a "high meat" szavakat:

Reméljük feleslegesen mondjuk, de hatalmas baromság az egész, és nem elsősorban azért mert iszonyatosan undorító. Léteznek ugyan hagyományos fermentálási eljárások szabályozott keretek között - mint például a svéd Surströmming -, de ezt otthon elkezdeni kifejezetten veszélyes, hiszen a húson akár salmonella vagy stafilococcus is megtelepedhet, hogy csak kettőt említsünk...

 

Lécci NE!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!