2021. 05. 17., hétfő, 14:28

Új irány, semmi retusálás – Pattanásos modellekkel hirdet a H&M

Viszlát megtévesztő tökéletesség, a H&M úgy döntött nem retusálja ki a modelljeit.

Újfajta kezdeményezéssel rukkolt elő a a világ második legnagyobb ruházati multija, a H&M. Legújabb kollekciójukat már olyan modellekkel reklámozzák, akiknek arcukról nem tüntetik el a pattanásaikat.

Ez is egy újabb hulláma az egyre népszerűbb kezdeményezéseknek, melyben különböző cégek mind-mind szembemennek a csakis a tökéletes alakot elfogadó szemlélettel. És bár a svéd multicég nem fűzött külön kommentárt a kampányhoz, de a Facebookon meghirdetett posztjuk alatt így válaszoltak egy negatív kommentre:

A H&M-nek, mint a világ egyik legnagyobb ruházati vállalatának hatalmas felelőssége van a sokszínűség és az elfogadás megteremtésében, és hiszünk abban, hogy minden ember csodálatos, úgy ahogy van. Modelljeink is azt tükrözik, hogy törekszünk a változatosságra, és azt hirdetik, hogy nem csak a tökéletes külsejű emberek lehetnek szépek. Büszkén vállaljuk sokszínűségünket és nézeteinket, melyekkel igyekszünk értéket teremteni és melyről úgy gondoljuk, elengedhetetlen ahhoz, hogy egy jobb, élhetőbb világban éljünk.

 

Ti mit szóltok? 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!