2021. 06. 01., kedd, 13:53

Részegen ellopott egy biciklit, aranyszínűre festette, sárvédőt és lámpát szerelt rá, majd visszavitte

Különös kerékpárlopásról számolt be kedden a rendőrség. Kőröshegyen egy férfi ellopott egy biciklit egy üzlet elől, hazavitte, aranyszínűre festette, lámpát és sárvédőt szeret fel rá, majd visszavitte az üzlet elé. Olyan részeg volt, hogy kihallgatni sem tudták.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. május 30-án délután kerékpárlopásról érkezett bejelentés. A sértett elmondta, hogy aznap reggel letámasztotta kerékpárját egy üzlet előtt, majd amikor később visszament, akkor azt tapasztalta, hogy biciklit valaki aranyszínűre átfestette. A balatonföldvári rendőrök az adatgyűjtés során azonosították a feltételezett elkövetőt, akinél megtalálták a festékszórót is. A férfi ittassága miatt nem volt kihallgatható állapotban, arra csak másnap került sor.

A nyomozók a 43 éves helyi lakost lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a Balatonföldvári Rendőrőrsön, melynek során a férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Elmondta, hogy többedmagával az üzlet mellett italozott előző nap reggel, és akkor vette észre a biciklit. Hazatekert vele, majd otthonában átfestette, sárvédőt és lámpákat is szerelt rá. Később újra inni akart, ezért visszament az ismerőseihez, ekkor a kerékpárt pont ugyanoda támasztotta le, ahonnan ellopta.

Filmbe illő sztori!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!