2021. 06. 15., kedd, 08:52

Ízlésbűnözés level 101 - "Tűsarkú" Crocs-okat dobott piacra a Balenciaga

A Crocs papucsok már megjelenésük óta megosztják a divat iránt érzékenyeket, mi magunk pedig azóta nem tudjuk elképzelni, hogy valaki a nyári vízparton kívül miért visel gumiklumpát. Ezt az anti-divatot ráadásul időről-időre megfejeli a márka valamilyen bizarr kreációval, gondoljatok csak a zoknis, vagy a magassarkú verzióra. Legújabb szörnyeményüket a Balanciaga-val hozták tető alá, amit tűsarkú tipegők mintájára (rém)álmodtak meg.

A 2022-es tavaszi kollekció részeként mutatták be a fura lábbeliket, melyeknek leggroteszkebb része a sarok, melyet a tűsarok mintájára, de lapos véggel szereltek a klumpára. Ez a megoldás a praktikusság szempontjából is felvet kérdéseket, nem vagyunk biztosak benne, hogy nem egy kellemes bokatörés lenne a viselet vége két méter után... A kollekcióba egy magasszárú modell is bekerült, ami tulajdonképpen így egy szimpla gumicsizma. Micsoda innováció!

 

Tényleg nehéz eldönteni, hogy trollkodásnak, marketingfogásnak, vagy netán komolyan gondolták ezeket a modelleket, a divattanácsadók mindenesetre azt javasolják, a súlyos retinakárosodás érdekében fordítsuk el a fejünket ha ilyet látunk.  

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!