2021. 07. 01., csütörtök, 13:23

Egy kutatás kiderítette milyen feneket szeretnek a magyarok

Feszes? Kerek? Izmos? Ritkán beszélünk róla, de legtöbbünk fejében biztosan megfordult már, hogy milyen a tökéletes fenék. Nemrég több mint hétszáz magyar véleményét kérték ki az interneten a női hátsók kapcsán. A felmérés eredménye szerint a magyar nők több mint 70%-a szeretne jobb feneket, és csupán 2% nem tartja fontosnak a párja fenekének kinézetét. A kutatás azt is megmutatja, hogy milyen formákért rajongunk a leginkább.

Majdnem minden második nő elégedetlen a fenekével

Tótfalusi Alexa, Magyarország első fenékformáló trénere online felmérést készített arról, hogy mit gondolnak az emberek a fenekekről. A több mint hétszáz megkérdezett ember szavazataiból egyértelműen kiderült, hogy a magyar nők több mint 44%-a elégedetlen a popsijával, de 70%-uk szeretne jobb feneket elérni.

 

A férfiaknak a kerek forma kell

A megkérdezett férfiak 50%-ának kifejezetten fontos, hogy partnerük fenekének formája és kereksége meglegyen, míg 48%-nak nem ez a legfontosabb, de határozottan előnyösnek találták. Csupán 2% nem tartja fontosnak a párja fenekének kinézetét.

 

A statisztika alátámasztja, hogy a férfiak nagy része (72%) kifejezetten boldog lenne és támogatná a párját, hogy nagyobb figyelmet fordítson feneke edzésre


"A statisztikából is látszik, amit személyesen is tapasztalatok, hogy sokan azt hiszik, a genetikájukból adódóan nem képesek kerekebb feneket elérni. Pedig megfelelő edzésmódszerrel bárki szert tehet a vágyott feszesebb popsira” - mondta Tótfalusi Alexa, Magyarország első fenékformáló trénere.

Melyik a legjobb forma?

A nők közel 40%-a kerekebb és feszesebb feneket preferálják. Viszont a második helyen jóval lemaradva a nagy és kevésbé izmos fenék áll 18%-al. Míg a dobogós 3. helyen az izmosabb, feszes és edzett fenék áll. 

 



A férfiak 50%-a a kerekebb és feszesebb feneket tartják a legvonzóbbnak, míg 30%-uk az izmosabb és feszesebbet. Összesítve így tehát a férfiak 80%-a a feszes feneket részesítik előnybe, amit egy jó (fenék) edzéstervvel hamar el lehet érni. A férfiak rangsorában a harmadik helyre került a nagy és a kevésbé edzett popsi. 
 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!