2021. 07. 06., Kedd, 10:45

Ez az új OnlyFans? Fizetőssé tehetnek funkciókat Instagramon

Nagyon elszaladt a ló az Instagramnál.

Az Instagram legnagyobb ellenfelének jelenleg a TikTokot tartja, hiszen már közel sem produkál az app akkora nézettséget, mint korábban. Talán legnagyobb karaktergyilkossága az volt, amikor az értesítések funkciót kicserélték a vásárlás funkcióra, amivel teljesen tudatosan a már évek óta jól megszokott gombot cserélték le. Így nem titok, hogy az Instagram a vásárlás funkció bevezetésén keresztül, a szponzorált posztokon át, a saját hirdetések feladásáig abszolút arra koncentrál, hogy minél több pénzt gyűjtsön be, illetve forgasson meg maga körül.

A TikTok pedig szinte teljesen leváltotta az Instagramot, hiszen a videómegosztó appon arra hivatkoznak a felhasználok, hogy elegük van az Instagramon látott beállított, agyonszerkesztett képekből, mert nem tesz jót a mentális egészségnek.

Az új lehetőségnél nem lehet majd screenshotot készíteni, illetve csak az előfizetőink látják majd a tartalmat. Egyébként már a Twitter is fontolgatja, hogy bevezeti, hogy bizonyos posztokat csak előfizetők láthassanak.

Mit gondoltok, mennyire működőképes ez a magyaroknál?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: